Nieuws van
Albert Heijn

De vernieuwde Albert Heijn in Autorama is geopend!

Veendam, 8 september 2020- – De vernieuwde Albert Heijn Autorama in Veendam is weer open. Wethouder Henk-Jan Schmaal en supermarktmanager Jan Haandrikman knipten samen het lintje door. De winkel is fors groter geworden en heeft nu het allernieuwste winkelconcept. Klanten vinden er een veel uitgebreider assortiment aan verse producten. Het afrekenen gaat sneller met 12 zelfscankassa’s. Ook is er een sushibar.

Bun is sinds 2009 actief in Veendam. Sinds die tijd is er veel veranderd aan het winkelcentrum. Het vernieuwen van de Albert Heijn in het centrum zorgt ervoor dat Autorama weer klaar is voor de toekomst. De verbouwing aan de buitengevel is bijna afgerond, waardoor het gehele centrum een prachtige make-over heeft gehad. 

Innovaties

Albert Heijn Autorama is met respect voor het milieu gebouwd. Er is LED-verlichting aangebracht en een warmteterugwininstallatie. De winkel is volledig van het gas af en dat levert een forse energiebesparing op. Er zijn nog meer innovatieve snufjes toegevoegd, waar Bun samen met Albert Heijn het nieuwste concept hebben neergezet. Grote beeldschermen door de winkel geven informatie over lekkere recepten en seizoensproducten. Met de elektronische schapkaartjes kan er snel worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment en worden bonus aanbiedingen nog duidelijker weergegeven. Een andere vernieuwing is de toevoeging van 12 zelfscanpalen. Zo kan de klant via het nieuwste Scan&Go concept zelfscannen met handscanner of de artikelen bij de paal scannen en afrekenen. “Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat. Die mogelijkheid blijft uiteraard”, aldus Jan Haandrikman.

Albert Heijn Autorama aan de Beneden Oosterdiep 165 in Veendam is open van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur en zondag van 8:00 tot 22:00 uur.